Ilyenkor mit lehet strandon csinálni?
Tudom, hogy alapvetően ritka hülye kérdés, de már ezen gondolkozok 3 napja. Az a "problémám", hogy holnap megyünk anyámmal, apámmal meg húgommal strandra és egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak velük. Mert anyámékkal egyáltalán nem jó a kapcsolatom, jó ha hetente 1x beszélünk 2 mondatot, tesóm meg még kicsi. Eddig mindig vagy jött velünk 1-2 haver, vagy alapból barátokkal mentem.
Gondoltam arra is, hogy megpróbálok valakit felszedni vagy csak barátkozni, viszont ezzel az a baj, hogy mivel önbizalom hiányos vagyok nehezen tudok ismerkedni.
Valami tipp?: D
(Ja és mielőtt jönnének a hülye válaszok, hogy biztos 14 vagyok..közlöm, hogy ezekre nem vagyok kíváncsi, mivel 16 vagyok)
pont azt tudod csinálni, mint amit akkor tudnál csinálni, ha nem családdal mennél. Olyan lányos dolgot, mint pl a napozás :D
Ha moziba mennétek, akkor is megkérdeznéd mit tudnál velük ott csinálni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!