Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék barátkozni,...

Hogyan tudnék barátkozni, kitűnni a tömegből? (ha már a természetesség nem is nyerő. )

Figyelt kérdés

Szeretnék ismerkedni és új barátokra szert tenni, de úgy gondolom, hogy nem vagyok megfelelő erre. Ha egy társaságot figyelek, mindig azt rajongják körbe, aki hangoskodó és humoros (vagy csak vulgáris).

Beképzeltség nélkül: én kedves vagyok, odafigyelek a barátaimra, szívesen beszélgetek csomó dologról, és imádok nevetni. Nem sziporkázom, sajnos nincs a génjeimbe kódolva a vicc, de szeretek lazulni barátokkal.

Mintha manapság ezeket a tulajdonságokat senki sem becsülné. Vagy csak én nem találkoztam olyannal:(

Így nyáron koncertre se tudok menni, minden barátom olyan messze lakik..

Mit tegyek? Semmi ötletem:D

21/L

2011. júl. 9. 01:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2011. júl. 9. 02:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Pesten

ezt jól kifelejtettem:)

2011. júl. 9. 02:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát igen:)Hanyadik kerület?
2011. júl. 9. 02:04
 4/7 anonim ***** válasza:
jaa,és milyen koncertre szeretnél eljutni?
2011. júl. 9. 02:05
 5/7 A kérdező kommentje:
19.kerület. Sok fajta zenét kedvelek, nincs konkrét együttes. Lehet rock, dnb, goa...:)
2011. júl. 9. 02:09
 6/7 anonim ***** válasza:

ááá,az messze van:(Szívesen ismerkedtem volna.Bár én már a 30at is betöltöttem,de se kívűl,se belül nem látszik.:)

A lényeg,szerintem,hogy ne változz!Pl.chatelj,fórumozz,sétáltass kutyát.

2011. júl. 9. 02:15
 7/7 anonim ***** válasza:
hasonló cipőben járok, igaz én 18/L vagyok:) 17. kerületben lakom tehát nem is vagy messze és naagy goa rajongó:D egyébként én is minden evő vagyok:) ha gondolod beszélhetünk:) (vagy nem vagy ez a neten ismerkedős?:D)
2011. júl. 9. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!