Valaki ismer ilyen játékot? (fontooos nagyon)
Figyelt kérdés
Tudtok olyan játékról,hogy ilyen harry potteres,hogy roxfort vagy esetleg valami ilyesmit?karaktereset...2011. júl. 8. 19:53
1/7 anonim válasza:
Ott van a Harry Potter széria, válogathatsz bőven...
2/7 A kérdező kommentje:
gondolom a filmjeire gondolsz..de én játszani szeretnék úgy mint a filmben
2011. júl. 8. 20:22
3/7 anonim válasza:
Nem a filmekre gondoltam! Minden filmhez kapcsolódik egy számítógépes játék, amit a film megjelenésekor adtak ki.
Tehát a Bölcsek köve megvan könyvben, filmben, játékban, ugyanígy mind a 8 epizód
5/7 anonim válasza:
Első vagyok, utolsó kijavítalak! Amit 8. résznek hinnek, az a hetedik epizód 2. része!
7/7 A kérdező kommentje:
első: figyelj! tudsz nekem linket adni? amit te jónak vélsz azt leszeretném tölteni és ha lehet valami élethűet linkelj!köszi
2011. júl. 9. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!