Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tippek verekedéshez?

Tippek verekedéshez?

Figyelt kérdés
Nem vagyok verekedős. Nem szeretnék bunyózni és nem is szoktam, de nem árt megvédeni magamat.
2011. júl. 7. 18:14
 1/8 JLlompi ***** válasza:
akkor ezt mi a f@szé kérdezted
2011. júl. 7. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Legjobb tanácsom : ne te legyél akit sz@rrá vernek ...
2011. júl. 7. 19:26
 3/8 Vree ***** válasza:

Rágugliztam az "önvédelmi alapok"-ra de nem adott túl sok használható linket...

Rákerestem a "self-defense basics"-re, adott is cuccot rendesen, de azt meg gondolom nem érted mert angol.

Én azt ajánlom keress egy jó önvédelmi könyvet, amiben le vannak írva az alapok. Jó ötlet lenne a női önvédelmi egyesületek keresése is (ezek karitatív alapon segítenének elvileg hogy a nők elleni erőszakot lehessen csökkenteni), ezeknek lehet hasznos szóróanyaguk, de a magyar neten ilyet sajnos nem találtam.

2011. júl. 7. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
11x 121 xx1 x112 x
2011. júl. 8. 01:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Ökölvívás+szabadfogású birkózás
2011. júl. 9. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács: ha egyszer elkezdted akkor soha ne hagyd abba, egy ütés nem ütés, addig üsd még nem fekszik. mindig legyél gyors és agresszív. de a legjobb tanácsom az hogy amíg van lehetőséged fuss, ne foglalkozz vele soha hogy égő vagy nem égő ha az életed a tét.

egy verekedős

2011. júl. 9. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:

ha az ellenfeled fiú: 1 rúgás a lába közé és kidől:D

ha lány: hm... húzgáld a haját(:

2011. júl. 9. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
2011. aug. 24. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!