Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki tudna külföldi munkában...

Ki tudna külföldi munkában segíteni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 12:22
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem egyszerű a helyzetem, mert pénzem sincs és új életet szeretnék kezdeni, szívem szerint Kanadába mennék újrakezdeni.
2011. júl. 7. 12:26
 2/3 anonim válasza:
ha nincs pénzed repjegyre akkor hogy akarsz kijutni? mert oda nem jutsz el stoppal... és a jegy sem a legolcsóbb. am meg fogd meg magad és utazz ki alszol az utcán... nem tudom hogy kanadában hogy van de angliában ha munkanélküli vagy és nincs szállásod akkor fizetnek neked szállást is és valamennyi munkanélküli segélyt ha már kint vagy mondjuk fél évet de néha kevesebbre is... szóval sok szerencsét
2011. júl. 7. 12:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezért gondoltam arra hogy tegyük fel egy kint élő magyarnak van egy cége és meghívna hogy ott dolgozhassak. A repjegyre meg max kölcsön, vagy eladok ezt azt.
2011. júl. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!