Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetséges az, hogy valaki...

Lehetséges az, hogy valaki álmában "elfelejt" levegőt venni és megfullad, de egy idő után megint vesz levegőt?

Figyelt kérdés
csak láttam egy filmben(nem doku,vígjáték,de ezt csak említették vhogy)szerintem hülyeség,de azért feltettem a kérdést.
2011. júl. 6. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez csak a kétéltű kecskeembereknél lehetséges! Ritka és veszélyeztett faj és ők néha megfulladnak mert nem vesznek levegőt de aztán ujra lekezdik és akkor ujra okés minden! Remélem segítettem!:)
2011. júl. 6. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:

igen,felfogtam,hülyeséget kérdeztem :) najó asszem kevesebbet fogok tv-zni :)

kösz a választ.

2011. júl. 6. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Létezik, de nem elfelejti a személy, hogy levegőt vegyen (hiszen az feltétlen reflex - általános iskolai biosz is veszi már), hanem szervi rendellenesség okozhatja főleg, például légúti szűkület.

2011. júl. 6. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz,ezt már elolvastam azóta.
2011. júl. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!