Tudtál változtatni az életeden?
1.Amikor elérkeztél arra a pontra h minden összejött és nem bírod tovább ahogyan élsz ,tudtál változtatni ?
2.mi segített benne ?(v ki ?)
3.tartósan megtudtad változtatni az életed, vagy aztán visszatért minden a régi kerékvágásba ?
4. mi a célod az életedben ?
Köszönöm a válaszokat!
1. fölültem a biciklire, kitekertem a szőlőbe, majd amikor lenyugottam visszamentem
2. én jobban szeretem a magányos farkas szerepet így én saját magam
3. ez ilyen hullámegyszer fent egyszer lent
4. hogy egyszer meghaljak...de lehetőleg minnél késöbb
1. Kénytelen voltam, nem akartam azon a szinten megrekedni.
2. Én magam. Minden lehetőséget felkutattam és éltem vele. Áldozatokat hoztam, keményen dolgoztam.
3. Tartósan megváltozott minden. Nagyon mélyről nagyon magasra jutottam. Többet értem el, mint amiről mások álmodni is mertek.
4. Lassan beindítok egy vállalkozást, emellett megtartom a jelenlegi munkámat, hisz nagyon szeretem, szeretném a gyerekeimet biztonságban, szeretetben felnevelni és mindent megadni nekik. Ezek a fő céljaim, és a legjobb úton haladok a megvalósítás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!