Elvállaltam egy munkát de már nagyon nem akarom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyukám egyik barátnője egy biztosítási cégnél dolgozik. Átjött és megkérdezte hogy lenne e kedvem segíteni neki. Házalni kellene egy kérdőívvel és ajánlásokat kellene gyűjteni. és egy új időpontot megbeszélni az illetővel ahová ő már vissza tud menni nyugdíj vagy egyéb biztosítást megkötni.
Akkor végiggondolás nélkül igent mondtam mert minden ilyen kitöltött lapért fizetne egy ezrest.
Már semmi kedvem és azt sem tudom hogy kihez tudnák menni kitöltetni.( az addig oké hogy kitöltik de egy másik időpontot is le kell vele beszélni)
Most mit tegyek?
2011. júl. 6. 10:54
1/1 anonim válasza:
mond meg neki hogy mégsem akarod csinálni és kész. vagy meg érti vagy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!