Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hányan csatlakoztak a "Föld...

Hányan csatlakoztak a "Föld órája" akcióhoz?

Figyelt kérdés
Tegnap 20:30-tól 21:30-ig volt a Föld órája. Ezért megkértek minden embert (már akihez eljutott a hír), hogy kapcsolja le otthon a villanyt, stb... Érdekelne, hogy mégis mennyien tették ezt meg? Volt-e hatása?
2009. márc. 29. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én nem voltam itthon,szal,nem égettem a villanyt :)
2009. márc. 29. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én akartam, de nem tudtam megállni elgyengültem,gépeztem...viszont én hétköznapokon spórolós vagyok szerintem az többet ér:-)
2009. márc. 29. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
csak a villanyt kellett egy órára lekapcsolni fél 9 kor (este) nehéz kérés tényleg, aki erre nem képes az nehéz eset. (persze aki dolgozott vagy kórházban volt stb arra nem vonatkozik). én lekapcsoltam, amúgy is le szokott kapcsolva lenni olyankor nálunk a villany =)
2009. márc. 29. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából sztem nemcsak a villany lekapcsolására vonatkozott. Én úgy értelmeztem, h. a lehető legtöbb elektromos eszközt is ki kellett kapcsolni/kihúzni stb. Legalábbis sztem így volt ésszerű. Hogy mekkora hatása volt, azt nem tudom, de ha azt nézzük, hogy figyelemfelkeltésnek szánták, arra jó volt. Bár ennyitől nem fog megváltozni az emberek gondolkodásmódja, pedig, hogy hosszútávon elérjünk vmit, ahhoz ez kell.
2009. márc. 29. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szombat este 1/2 9 előtt izgatottan toporogtam a szobaablakban, zseblámpával a kezemben (mert félek a sötétben, és hátha használnom is kell), és vártam, hogy pillanatokon belül libabőrös leszek attől a globális méretű "megmozdulástól", amelytől -ha csak egy órára is, de- sötétbe borul a környezetünk. De csak vártam, vártam.... és vártam. Mindhiába. A libabőr sajnos elmaradt, helyette nagy csalódottságot éreztem. Pedig milyen jó lett volna látni egy kis akarást, egy kis összetartást... Talán jövőre...
2009. márc. 31. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem sajna az történt hogy elfelejtettem hogy akkor volt a föld órája....:( de villany nem égett!:D mondjuk a gép ment :S
2009. ápr. 13. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én is hasonlóan éreztem, mint az utolsó előtti hozzászóló!! akkor is csatlakoztam, most is fogok!!
2010. márc. 9. 21:27
 8/8 anonim válasza:
Én is csatlakozni fogok,jó esemény
2021. ápr. 12. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!