Utcán hogyan lehet csajozni?
És ha az lenne hogy
Odamegyek
Szia Evelin pl
Lány mondja: Nem Evelin vagyok
Én mondom: Jaj bocs csak annyira hasonlítasz rá.Kárpótlásból elhívlak fagyira pl.
Szerintetek ez működne ?
Én:Szia Evelin
Lány:Nem Evelin vagyok
Én: Jaj tényleg bocsi csak nagyon hasonlítasz rá.Kárpótlásból elhívhatlak egy fagyira pl
Szerintetek ez beválna ?
Szia!
Ez nagyjából az amit én írtam még
Hát ez a kárpótlás szó nem hangzik olyan jól..
előszőr is kérj gyorsan bocsánatot, aztán inkább mondd azt hogy ha már úgyis leszólítottad (és term ha nincs barátja ) mit szólna egy fagyihoz/sütihez..
Nekem ez mondjuk bejönne
Jobb mint pl. a zsepikéregetés, vagy a tipikus csajozós dumák.
Háát ez hogy kárpótlásul meghívlak fagyizni elég gyenge szöveg... Mi az hogy kárpótlás? Nem csináltál semmi bajt, amiért "kárpótolni" kéne.
Szerintem az már inkább jobb, amit előtte írtak, hogy hol vette a ruhát, mert a húgod pont ilyet keres. És utána pedig elkezdhetsz hálálkodni ha szerencséd van és tudja hol vette, hogy akkor egy sütire meghívod, amiért segített.
Azért ez jobb és hihetőbb indok szerintem.
Pl:
A: Szia! Bocsi meg tudnád mondani hol vetted a táskád, mert a húgom is hasonlót szeretne szülinapjára és meg szeretném lepni vele?
B: Persze XY-ban vettem.
A: Úú köszi szépen! Ne tudd meg, a fél várost bejártam már miatta. Meghívhatlak egy sütire, amiért segítettél?
Kipróbálom remélem beválik
köszi utolsó
Ha a lány olyan akkor semmivel sem tudod megnyerni.
Én pl a telefonom sosem adnám oda egy idegennek, az meg egyesen sértés lenne ha azt feltételezné rólam hogy cigizek... Szóval az ilyenekkel érdemes vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!