Chuck Norris VS Darth Vader?
Figyelt kérdés
Melyik az erősebb?2011. júl. 5. 11:31
1/6 anonim válasza:
Mint mondtam az előzőnél is, én. Amúgy chuck norris lenne, az erősebb, ha nem lenne az unokám, mivel chuck norrist isten teremtette, és megáldotta őt isteni erővel, én meg istent teremtettem. tehát isten az én gyermekem, és chuck norris meg az unokám, tehát egyértelmű hogy chuck norris az erősebb.
2/6 anonim válasza:
Arról megfeledkeztél, hogy én teremtettem Darth Vadert.
És Ő meg a z_apád!
Úgyhogy Darth Vader!
3/6 anonim válasza:
Chuck norrisnak van egy harmadik ökle a szakálla alatt és azzal.meglepheti darth vadert.
5/6 anonim válasza:
chuck norris, mert tudja fejből az internetet és meg tudja zsarolni vadert, hogy facebook-ra kirakja vader meztelen fotóit, amit a titkos térhelyére tett fel.
6/6 anonim válasza:
Darth Vader, mivel vele van az erő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!