Ki volt ott a viharban, Pesten 2006 Augusztus 20-án?
szia én voltam. 15/l vok.
az egyéves öcésmmel és a 6 éves öcsémmel és szüleimmel mentünk ki abban az évben azzon a napon..
végre megyünk a tűzijátékra,-gondoltuk...eddig nem iagzán voltunk...
a szabadsághídnál áltunk emg, elégg közel parkoltunk... amí a végére szerencsénk lett...
az elején jöttek a rendörök, a parttól minnél messzebbre vinni minket...ami nagyon idegesitő votl, ami a végén kiderült életmentö tett volt.
szóval elekzdödött a tűzijáték..hatalams szél....
a sorban mindenki arról beszélt hogy a zenekarosoknál felkapta a szél a sátrat... és már is ott volt a vihar...mindenki futott.... menekült...... szakadt az eső,fújt,az embereke gymáson tapostak, nekünk szerencsénk volt, közel parkoltunk. a 6 éves öcsém kezét fogtam anyám meg tolta a baba kocsit , nevelőapám kezébe meg a baba. szóval berohantunka kocsiba. a babakocsi nem akart összecsukodni... eléggé félelmetes volt...
a kocsit rázta a szél..durva volt...
emlékszem mikor kanyarottunk ki..a boltosok az asztal alatt bujtak el.
hatalmas ember tömeg volt ..mindenki elázva..haza felé mentünk mekibe...szóval ennyit az élmény beszámoóból..másnap minden tv- ezt mesélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!