Soproniak segítségét várom!?
Figyelt kérdés
A férjem Ausztriába fog menni dolgozni, és szeretnénk idővel felköltözni Pécsről Sopronba. Melyik környéket ajánljátok és miért? Központi hely kéne mert a 3 éves kislányunk asztmás és ez miatt tartós beteg. Ovit is kell neki keresni, és nekem még nincs jogsim. És kb. mennyibe kerül ott egy 2,2,5 szobás bútorozott lakás bérleti díja? Valamint nekem is el kéne helyezkednem, de manapság ez a legnehezebb. Mindenki véleménye érdekel és szívesen várok minden segítséget! Előre is köszönöm.2011. júl. 4. 20:14
1/2 anonim válasza:
mikor költöztök? sopronban élek 5 éve, ha tudok segítek, irj privibe. tudom milyen nehéz a kezdet máshol.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Írtam neked priviben!
2011. júl. 6. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!