Milyen nevet válasszak magamnak?
Gergőnek hívnak, de nagyon rühellem. (főleg a vezetéknevemmel együtt) Gondoltam rá, hogy csak Gergellyé változtatom, ha már úgyis sokan úgy neveznek. (mivel nem tudják, hogy a Gergő nem csak becézett formában létezik)
Viszont itt az oldalon annyiszor dobnak fel neveket, kíváncsi vagyok, ki szerint mi volna divatos, jól hangzó (férfi) név. Köszönöm.
Gergő helyet Gergely XDXDXDXD XD XD ez nagyon jó
ilyet se hallottam még már bocsi de gergely gergő helyet xd
ha elmondanád a vezeték neved akkor tudnák mondani a vezeték nevedhez illő nevez meg ha mutatnál magadról egy képet hát akkor könnyebb lenne de hát így is mondhatok neveket amik nekem tetszik még a :D :
- 1. Ricsi
- 2. Dani/Dávid
ON
Legyél László vagy Béla... ezek olyan univerzálisak. Nincs ffi akihez ne passzolna. :)))
OFF
A Gergő helyett Gergely tényleg merész húzás, csak aztán meg ne bánd! :)
Látom az utolsó két vicces válaszolónak nem kellett megélnie azt, hogy milyen, amikor pl. oklevélre nem a saját neve kerül, mert a készítők úgy tudják, olyan nem létezik.
De elnézve néhány kérdés színvonalát, megértem, ha egyesek ennél leragadtak... :)
Szerintem a Gergely teljesen rendben lenne, és tényleg sok bonyodalmat meg lehetne vele kerülni. Ismerek én is Gergőnek anyakönyvezett fiút, akit mindig mindenki "legergelyez", ebből már rengeteg problémája volt.
Én azt gondolom, hogy ha nevet változtatsz, semmiképpen sem a mai trendnek megfelelőt válassz, hanem olyat, amiről úgy gondolod, szívesen viselnéd. Ezt pedig csak te tudhatod... :)
Semmilyen nevet ne valasszal, van neked egy super neved Gergo! Nagyon jo gyerekkent, es felottkent is egy nagyon szep nev. Nehogy megvaltoztasd!
Sulis koromban meg nekem sem tetszett a nevem, es erdekes most hogy felnottem jottem ra, hogy mennyire normalis nevem van, es buszke vagyok ra. Annyira gaz nevek is vannak az en korosztalyomban.
A Gergely nekem viszont egyaltalan nem tetszik, ugyhogy maradj szepen Gergo!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!