Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elakarok ájulni, meddig ne egyek?

Elakarok ájulni, meddig ne egyek?

Figyelt kérdés
Ma még nem ettem semmit, nem vagyok éhes,de elakarok ájulni. Olyan megnyugtató érzés szerintem. Eddig mindig csak a határán voltam mikor már sötétedett el minden de mégse sikerült...
2011. júl. 4. 19:06
 1/10 anonim válasza:
74%
keress fel egy pszichiátert. sok sikert a gyógyuláshoz...
2011. júl. 4. 19:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Boldog teljes életet élek xD
2011. júl. 4. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kb 2 nap is elég,nekem legalábbis,aztán a második napon csak aludj egész nap a sötét szobában,majd másnap menj emberek közé (lehetőleg jó meleg időben)ülj buszra,zsúfolt termekbe menj és tuti kibuksz,nekem sikerült(nem direkt) xd
2011. júl. 4. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:

jaj, hát ez nagyon egyszerű: addig ne egyél, míg csak el nem ájulsz. Utána már ehetsz.

A pszichomókust meg én is melegen ajánlom (nem fogyasztásra).

2011. júl. 4. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:

az nem evés nem egy biztos pont, én már ájultam el, nem is egyszer, de semmi köze nem volt ahhoz, hogy ettem -e vagy sem

én akkor ájultam el ha nagyon melegem volt, vagy épp ellenkezőleg, nagyon fáztam, tök durva volt, buszon

meg amikor sokat álltam és nem volt megfelelő a vérkeringésem

ja ha gyorsan felállsz akkor talán sikerülhet

2011. júl. 4. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:
A nemevéses ájulás emberfüggő. Pl. barátnőm rendszeresen reggelizett, egyik nap kihagyta és órán elájult. Az 1.-n azt hiszem. Másik barátnőm vérvételre ment és kb, 11-ig nem evett, és beájult. Ilyen már velem is volt, de csak akkor jön be ha nem is iszol, és tényleg nagyon éhes vagy mikor felkelsz. Egy 3. szintén barátnőm 13-14 óra körül ájult el, addig semmit sem fogyasztott. Amúgy az is hatásos, ha kb. 3 percig guggolva lihegsz és utána felállsz és amilyen gyorsan csak tudsz elkezdesz futni. De ez pár másodperces folyamat a 3 perc után. Felállsz és futsz rögtön. Na de gondold meg amúgy. Nagyon rossz elájulni, és beverheted a fejed is. Ja amúgy tényleg az is használ, ha sokat állsz és pl. meleg van. De az nem fontos. A VÁLASZOMÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK! :D
2011. júl. 4. 23:10
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. :) Reggel óta csak egy energiaitalt ittam, és 1 kiflit ettem. Már kezdek szédülni, majd meglátjuk mi lesz.
2011. júl. 5. 02:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Sok sikert,csak ne sok ember előtt ájulj el,mert az elég ciki,csak otthon a szobában :)
2011. júl. 5. 08:55
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi:) És ha elájulok, utána meddig fogok ott feküdni az ágyon ha senki nem találna rám? És ha "megpofozgatnak" felkelek? :S
2011. júl. 5. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyedül ne ájulj el szerintem, min. 1 ember legyen melletted. És magadtól is felébredsz am. Elhangyásodik minden, kifekszel és már eszmélsz is fel. :D
2011. júl. 5. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!