Srácok kiállnátok Justin Bieber, SP, Fluor és a Tokio Hotel énekese ellen?
Figyelt kérdés
Mondjuk ketrecharcban vagy ökölvívásban?
XD
2011. júl. 4. 15:03
2/8 anonim válasza:
Mivel lány vagyok inkább éneklésben. Abban legalább biztosan nyernék :D
3/8 anonim válasza:
szerintem simán leverném őket még jól is esne
4/8 anonim válasza:
még fizetnék is érte hogy végre állba tehessem öket :D megszégyenitik a zenét :S
5/8 anonim válasza:
Viccelsz??!! XD XD
4 éve foglalkozok ökölvívással, mellette pedig 5 éve ju-jitsuzok. (De régebben thai boxoltam 1 évig, aikidóztam 2 évig és wing tsun-oztam fél évet.)
Kiállok ellenük úgy, hogy rajtam nincs SEMMILYEN védőfelszerelés (se fogvédő, se szuszpenzor, se fejvédő, se semmi.) Én rajtam 12 unciás kesztyű van.
Ő rajtuk lehet fejvédő, mellkasvédő, herevédő, fogvédő. És rajtuk nincs kesztyű!
Jöhetnek rám egyszerre mindannyian, üthetnek, rúghatnak, gáncsolhatnak, térdelhetnek, könyökkel is üthetnek, birkózhatnak, fojthatnak, bármit.
Én csak kizárólag a kezemet használnám, csakis az öklömet, csak ütnék (nem ütnék könyökkel!)
Így is megölném őket röpke 5 perc alatt.
6/8 JLlompi válasza:
szerintem bármlyik (nembzi)ember kiállna és még le uis verné őket akárhogyan szarráverném mindegyiket wáéáááááé Szőkecigááány xD
7/8 KatzenMayer válasza:
De fiúk lányokkal nem verekszünk!
8/8 anonim válasza:
Justin Bieberrel igen, Bill Kaulitz-al is, Flourral még meggondolonám de mert ilyen szär zenéket csinál sztem igen sp-vel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!