Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sürgős! Keres a rendőrség,...

Sürgős! Keres a rendőrség, mit csináljak? :S

Figyelt kérdés
Éppen mentem az utcán, amikor egyszer csak rámjött a hasmenés :S Mivel már nagyon kellett és nem volt a közelben wc ezért beugrottam gyorsan az egyik közeli bokorba. Egyszer csak hallom hogy valaki szólítgat, hogy bújjak elő. Láttam ahogy egy rendőr áll ott, gyorsan felrántottam a nadrágomat, és futásnak eredtem, ő elkezdett futni utánam, sikerült bejutnom a könyvtárba úgy hogy nem vett észre, most innen írok!
2011. júl. 4. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj el ott WC re várj egy csomó ideig a rendőrök el fognak menni szerintem.
2011. júl. 4. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kötekedni szeretnék, de nálunk például hétfőn is nyitva van a könyvtár! :)
2011. júl. 4. 11:20
 3/7 A kérdező kommentje:

A rendőr nem látta ahogy a könyvtárba bejöttem...

És IGEN! Itt ülök szaros seggel!

Az hogy nálatok hétfőn zárva a könyvtár, nem jelenti hogy mindenhol zárva van...

És mi van ha megkezdődött a nyári szünet?

2011. júl. 4. 11:21
 4/7 Kinga0403 válasza:
Figyelj én se szeretnék kötekedni de nálunkcsak hétvégén van zárva a könyvtár hiába nyári szünet van. Nem tudom sajnos, hogy mit csinálj de azt nem tudod nekem megmondani vagy sejteni hogy miért is mondta hogy bujj elő?
2011. júl. 4. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nézz ki valahogy,hogy ott-e vannak és aztán ha nincsenek ott,vhogy elszksz..xd...

Nincs más tippem...Vagy szolj anyádéknak,hogy jöjjenek érted és elmondják a rendöröknek,hogy mi lett...és gotovo..:p...Remélem beválik a válaszooom..:)))

2011. júl. 4. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Tüntesd el azonnal a bizonyítékot!
2011. júl. 4. 11:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Sikeresen hazaértem :)
2011. júl. 4. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!