Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vodkazselé recept? (lent)

Vodkazselé recept? (lent)

Figyelt kérdés
Nem tud valaki egy jó vodkazselé receptet? Ami eddig jól bevált!? Keresgettem, de mind mást ír. Tudom, nem lenne bonyolult, de ha forró a zselé, akkor elpárolog belőle a vodka, ha meg már megszilárdult a zselé, az életbe be nem szívja a vodkát :S Ötletek? Előre köszönöm a választ! Egyébként ti szeretitek? :)
2011. júl. 4. 01:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Vannak azok a tortazselék, amit nem kell főzni, csak forró vízzel felönteni és elkeverni. Próbaképp: teszel egy pici forró vizet a zselatinba és utána mindjárt a vodkát. Aztán kevered, mint az őrűlt, hogy feloldódjon teljesen a zselatin. Végül beteszed a hűtőbe. Nem tudom jó ötlet-e, ez csak tipp..
2011. júl. 4. 01:24
 2/2 anonim válasza:
A zselatint vagy kocsonyaport tűzhelyen közepes lángon melegíted a vízzel, közben keverőgéppel kavarod, hogy ne csomósodjon. Fel kell forrnia. Mikróban a vodkát langyosra melegíted, de ne forrjon fel, mert elmegy az alkoholtartalma. A langyos vodkát belekevered a zselatinos vízbe és aztán beleöntöd a pohárkákba.
2011. aug. 25. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!