Mi az 5030-as hívószám?
Figyelt kérdés
Kb.két napja kapok 5030-as számról napi2 üres sms-t/nincs semmi írva bele/az internetmodememre,holott nem regisztráltam semmire.Valaki jó lenne ha megmondaná,hogy mi ez és hogy emeltdíjas-e,illetve hogy lehet lemondani..T-mobile-os vagyok,mobilinternet modemem van/USB Stick/,amiről lehet sms-t küldeni,és tud is fogadni..Remélem nem emeldíjas,és majd a számla kiérkezésekor veszek észre egy tetemes összeget,amit ki kikell fizetnem,de már idegesít...Mi a szar lehet,nem tudom..2011. júl. 3. 21:13
1/2 anonim válasza:
Találtam a neten egy embert, akinek 3 éve ugyan ez a problémája volt... ha jól számoltam fölülről az 5. hozzászólás a megoldás: [link]
2/2 anonim válasza:
erre gondoltam: Küldjetek sms-t a 1430 ra a következő szöveggel: +EDSMST
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!