Hatodikban melltartó nélkül?
Biztos vannak olyan ruhák, amikben nem látszik, hogy van-e rajtad, vagy nincs...
És igen, aki a leghangosabban szidja meg cikizi azokat, akik nem hordanak melltartót, az rettegne a legjobban, mit szólnak a többiek ahhoz hogy épp rajta nincs.
Szerintem vannak olyan ruhák, amikben nem látszik, hogy nincs rajtad.
15 évesen vettem meg életem első "rendes" melltartóját, addig csak sportmelltartót hordtam, de van, hogy még ma is azt hordok. Egyszerűen olyan lapos vagyok. Elöl deszka, hátul léc. Na, hívnak is a fiúk mindenfélének, de nem foglalkozom velük. Nem zavartak az o.társaim se, pedig aztán a mi osztályunkban is vannak olyan lányok, akik totálisan kitömik magukat.
Röhejesen néznek ki, de őket a fiúk is cikizik, meg röhögnek rajtuk. Ha ennyire zavar a dolog, akkor vegyél sportmelltartót, az jóval kényelmesebb. Aznap, amikor tornátok van, felveszed, de ha máskor nem akarod hordani, akkor ne hord. Minden csoda 3 napig tart, majd megunják a cikizést, ne félj :)
Nekem sincs semmim de mondjuk nálunk más a helyzet...
5 lány van abból egy lánynak van csak melle de neki sem sok. Nálunk ez nem téma.Szerintem sz.rd le őket belőlük lesznek a sznob ku.vák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!