Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (többi lejebb...

Mit csináljak? (többi lejebb légyszives nagyon fontos)

Figyelt kérdés

A volt legjobb barátom régen nekem azt mondta hogy semmilyen körülmények között nem megy el bulizni inni meg ilyesmi, de a jövöhéten elmegy a haverjaival a balcsira és ők ilyen bulizósak már nem a legjobb barátom mert összevesztünk (csúnyán) és ha akkor hazudott nekem az most is nagyon rosszul esne mert 2 érzés van bennem hogy megverjem mert hazudott vagy az hogy felejtsem el örökre ami nem olyan egyszerű mert csapat és oszt társak vagyunk és úgy nézzek ezentúl rá hogy a pofámba hazudott mondjuk megyek le edzésre és : ott az a gyerek aki átkúrt a küszöbön me ilyesmi

ti mit tennètek ?

2011. júl. 2. 00:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem ártana tagolni a mondatokat így elég nehéz kihüvelyezni mit akarsz mondani. Nem értem a problémád teljesen. Ha már nem vagytok barátok miért izgat hogy mit csinál? És miért vagy így kiakadva hogy elmegy bulizni? Mert egyszer megígérte? Mindenki megy bulizni, van aki többet, van aki kevesebbet, nem értem miért érzed úgy hogy neked irányítanod az életét.
2011. júl. 2. 00:19
 2/3 Molia válasza:

Bocsi de nem igazán értem a gondodat. De igyekszem válaszolni :D

Ha már nem a legjobb barátod akkor nincsen beleszólásod az életébe. Így abba sem, hogy megy-e bulizni avagy sem. Ez az ő dolga.

Ha úgy érzed, hogy meg tudnál neki bocsájtani akkor beszélj vele erről. De teljesen nyíltan és őszintén! Lehet, hogy megérted, hogy miért vert át (az is lehet, hogy nyomós oka volt), de az is lehet, hogy csak még jobban megutálod, mert valami olyat mond ami neked rosszul esik. Akárhogy de valamelyik irányba lendíteni fog.

2011. júl. 2. 00:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ha nem akar,akkor nem akar ,és kész.
2011. júl. 2. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!