Ki szokott plüss állattal aludni? Elsősorban felnőttek hozzászólásait várom.
Figyelt kérdés
Én egy plüss nyuszival alszok 21 éves fejjel:D
Légyszi, kort is írjatok!
2009. márc. 27. 13:20
12/21 anonim válasza:
Én egy 50 centis Micimackóval alszom minden este és nagyon imádom Őt! : )
Nani
( 19 leszek augusztusban :D )
14/21 anonim válasza:
egy plüss gorillával, amit még a nagymamám és a nagypapám hozott amerikából kb 2-3 éves voltam. nagyon kedves nekem, azóta azzal alszom. most 17 vok, és fiú.
15/21 anonim válasza:
Egy zöld vízilóval, tök ari és puha. 27/L
16/21 anonim válasza:
én 3-4 éves koromban kaptam keresztapámtól egy zöld dínót és azzal alszok még mindig általában :) a neve dínó :D
18/F (láttam nem csak én alszok ilyenekkel fiúk közül =)
17/21 anonim válasza:
Igaz nem vok felnőtt de válaszolok!!
Én 6 fajta plüssállattal alszok!! A kedvencem 1 kicsi rózsaszín maci amit anyukámtól kaptam!!
13/L
18/21 anonim válasza:
Német vendégtől kapott plüss nyúllal elég tropa állapotban van szegény, de ha nincs kivel aludnom igénybe veszem.24L:D
19/21 anonim válasza:
Megvan még pár plüss állatom, amiket érzelmi okból tartottam meg. Ha kicsit depis vagyok, vagy magányos, akkor valamelyikkel bújok ágyba(rendszerint a nagy plüsskutyával, amit még az unokabátyámtól örököltem, aki már harmincon túli.) éS 26 éves lány vagyok.
20/21 anonim válasza:
mali a vadmalac, penny plüss
30 férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!