Mi a véleményetek arról, hogy otthon vagyok szülinapomon?
Figyelt kérdés
Nem, nem a gép előtt ülök, tvzek :D / 192011. jún. 30. 21:18
2/13 anonim válasza:
Nekem semmi extra. Mindenki úgy ünnepli és azokkal a saját szülinapját, ahogy akarja. Senki sem lesz jobb attól, hogy nagy társaságban hányásig iszik és senki sem lesz rosszabb attól, hogy otthon egyedül. Ez is csak egy nap. Mindenesetre boldog szülinapot!
3/13 anonim válasza:
sztem nem para :) ,,igazából ez így egy olyan nap mint a többi" én sem ünnepeltem meg soha a szülinapom, pedig sokszor szoktam bulizni menni:)18/L
4/13 anonim válasza:
egyetértek az előzőkkel! :D
én is voltam már itthon sokszor...semmi extra :D
soha ne azt nézd ki mit mond!
6/13 anonim válasza:
Kit érdekel? Úgy ünnepled, ahogy akarod!
7/13 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj. Mi a párommal egy napon születtünk és a szülinapunkon mindig itthon vagyunk. Majd utána hétvégén megyünk bulizni,de volt már mikor az is kimaradt! :)
9/13 anonim válasza:
Boldog Szülinapot!
Mi is itthon szoktunk lenni a párommal a szülinapunkon.
10/13 anonim válasza:
Hogy mázlista vagy!
Én a szülinapomon reggeltől estig melóztam, utána hazajöttem ugyan, de ugyanúgy telt az estém, mint máskor, fürdés, fekvés, alvás, mert reggel ismét meló volt!
Szép az élet ;-) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!