Mellbimbó? Jó ez így?
15 éves leszek októberben és a mellbimbó+udvar csak hideg hatására valamint amikor pl. folyamatosan edzek akkor lesz "normális" nem tudom igazából milyen a normális mert mostanában minden 2 nőnek műmelle van!
az a lényeg h kidudorodik és alig látszik a mellbimbó... ez így jó? fog vajon még változni?
Hidegre húzódik össze, kisebb lesz és a kis "csúcsa" az ágaskodik olyankor.
Melegen pedig puha is nagyobb lesz, az a kis csúcs pedig nem áll úgy ki..
Legalábbis így kéne lennie mindenkinél... De amit te írsz az mintha az ellentétje lenne, ami elég fura..
ne haragudj rosszul fogalmaztam.
szóval igen, így van ahogy te leírtad nálam is... csak a korosztályom belieknek nem így van...(legtöbbnek) olyan mint ha mű lenne pedig egyáltalán nem nagyobb mint az enyém.
Ahha... Hát azért elég fura ennyi idösen ilyeneket csinálni... :D
De egyébként szerintem a plasztikázott mellnél is ugyan úgy müködik a mellbimbó.. hiszen nem azt mütik.. Bár én nem tudom, nekem eredeti :D
Normális,nekem pl egyáltalán nem dudorodik ki a kis ,,pöcök" amikor melegem van,sőt,szinte! már befelé áll.
Állítólag terhességnél+utána fog folyton kiállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!