12-15 évesek, mi a keresztnevetek?
Figyelt kérdés
(Csak érdekelne, mely nevek a leggyakoribbak ennél a korosztálynál.)2011. jún. 30. 17:28
11/45 anonim válasza:
Áron
Nem lehet becézni, legalábbis engem sose becéznek.
De pont ezért szeretem :)
12/45 anonim válasza:
fanni
elmegy.. van szebb is, de csúnyább is. :D
13/45 anonim válasza:
Klaudia - Én szeretem ezt a nevet, szerintem tök szép. :)) Báár, és C-vel szoktam általában írni: Claudia, így sokan nem K-val, hanem C-vel ejtenek, ami tökjól hangzik. :D
13/L
18/45 anonim válasza:
Marcell -Jankovics Marcellról neveztek el, és nagyon hasonló pályán tanulok mint ő)
20/45 anonim válasza:
Jaaaaani.:D De ha betöltöm a 16ot Józsi leszek, 12 évesen Pista voltam, 28 évesen Géza leszek, utána 34 évesen Pali, 42 évesen meg Erzsi.
Egyébként szerintem nincs ilyen divatos név 12-15ig különösebben, mindenkit máshogy hívnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!