Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legrossza...

Szerintetek melyik a legrosszabb fájdalom?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 20:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Orvosok szerint a csontfájdalom a legrosszabb, bár a körömágy is nagyon érzékeny terület, mert ott rengeteg idegvégződés van. (pl ha oda tűket szurkálnak az ciki) Harmadik helyre én az égéseket tenném, mert nemcsak, hogy adott pillanatban fáj, de nehezen gyógyul, és mozgásnál újra felhasadhat. (pl egy megégetett hát)

Fizikailag kb ezek...hm asszem kicsit előjött a szadista énem így éjfél körül :D

A lelki fájdalmak meg elég szubjektívek ahhoz, hogy össze lehessen hasonlítani. Van aki egy apróságot is magában tragédiaként él meg...ez személyfüggő.

2011. jún. 30. 00:44
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
előző válaszoló: én egy olyan ember vagyok, aki tragédiának ítéli azt, h elveszítem a szerettemet... bár nem hal meg, csak elmegy... :( De már több napot átsírtam miatta... :(
2011. jún. 30. 06:23
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Félreértettél...nem azt mondtam, hogy a lelki fájdalom semmiség. Csak, hogy nehéz megítélni, hogy mennyire rossz, mert ez mindenkiben belül zajlik, és nem mindenki ugyanúgy reagál például valaki elvesztésére. (míg ha pl levágják az ujjad, az mindenkinek ugyanúgy fáj) Így nehéz lenne kategorizálni, hogy melyik lelki fájdalom a legrosszabb.

Pl...tegyük fel, hogy X ember megtudja, hogy halálos beteg, Y ember pedig elveszti az édesanyját. Melyiküknek nagyobb a fájdalma? Szerintem nem lehet összemérni/vagy hasonlítani.

Plusz vannak olyan betegek is pl depressziósok egy fajtája, aki minden apróságot nagy dologként él meg. Lehet kívülről hülyeségnek tűnik, hogy sírnak egy apró dolog miatt, de nekik az valós fájdalom.

2011. jún. 30. 07:18
 24/29 vezerdinka ***** válasza:
100%

számomra a fizikai fájdalom, abban az esetben, ha orvosolni lehet, semmiség. Úgy értem ezt, hogy egy ideiglenes dolog, ami elmúlik, könnyebben átvészelhető, mint (ahogy előttem is írták), ha pl kiderül, hogy halálos beteg vagy (vagy valakid), vagy akár meghal egy számodra nagyon fontos ember, akár családtag. Szóval a halállal kapcsolatos lelki fájdalom vagy egy olyan betegség, ami nem gyógyítható és a fizikai fájdalommal kell együtt élned, sokkal nagyobb, mint egy fogfájás.

Magyarul azok a fájdalmak, amik lelki sebet hagynak benned, esetleg gyökeresen megváltoztatnak téged vagy az életed. Én erre "szavazok".

2011. jún. 30. 08:32
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy szívtörő kérdés... :)

Én egy vasember vagyok,szinte mindennel elszenvedek ha kell ,de gyenge pontom nekem is van és az a fogfájás és ezen nem szimpla fogfájásra gondoltam hanem intenzív erős érzéstelenítőtől mentes fájás ami egyszerre fáj a fogban és a fejedben is... De inkább fájjon így a fogam meg a fejem ,mint a szívem szakadjon meg!!!

2011. okt. 30. 20:13
 26/29 A kérdező kommentje:
Hát ezt a kérdést szívtörőnek szántam! :DD
2011. okt. 31. 10:09
 27/29 anonim ***** válasza:

Hát, az egyik lábam amputálva van.

Persze, nagyon fájt, amikor levágta a vonat.

És a műtét után is, pár nappal.

De a legrosszabb, amikor fantomfájdalmam van!

2011. dec. 31. 04:22
 28/29 anonim ***** válasza:
90%

nekem a legfajobb az volt, amikor elvesztettem edesapam, megismertem eletem legnagyobb szerelmet, erre jott a dagadt, igenytelen exe es alafekudt, ugy hogy pontosan tudott mindent!

azota a dagadt nokkel ovatosan banok, mert nem o az elso elefant aki alamvert valahogy.

2015. jan. 7. 16:58
 29/29 anonim ***** válasza:

Számomra a testi fájdalom semmiség, de ha a lelkem fáj, azt képtelen vagyok elviselni! 😭

Irigy vagyok arra, akinek egy menstruáció a legnagyobb problémája. -.-

17/L

2020. aug. 9. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!