Hogyan találhatok meg valakit, akinek csak az autója rendszámát tudom?
Figyelt kérdés
Meglátni és megszeretni. Mosolyogtunk egymásra, de ő zöld lámpát kapott és elment. Én csak a rendszámát láttam. De nem tudom hogyan tudnám megkeresni. Segítséget kérek. Köszönöm szépen előre is a válaszokat!2009. márc. 26. 21:14
1/7 anonim válasza:
Ha esetleg van egy rendőrségen dolgozó, közeli (jó) ismerősöd, az utánna tud nézni az adatbázisukban.
2/7 anonim válasza:
ezt már nem teheti meg ilyen kérésre, csak ha per, nyomozás folyik illető ellen, stb...
3/7 anonim válasza:
Nem hivatalosan, csak baráti szívesség kérésével.
(ui. én is így néztem utánna hogy az általam vásárolt gépjármű tulajdonosa, ténylegesen az első tulaj volt-e.)
4/7 anonim válasza:
Fontos lenne, hogy válaszolj, kedves kérdező! : )
Te a lány vagy a fiú vagy? És milyen kocsinak keresed a tulajdonosát? : )
Én is hasonló helyzetben vagyok :D
5/7 A kérdező kommentje:
Én egy nő lennék és nem tudom hogyan induljak neki, mert nincs ismerősöm a rendőrségnél sajnos. Ma láttuk meg egymást este 8 óra körül egyébként.
2009. márc. 26. 23:15
7/7 anonim válasza:
AZ OKMÁNY IRODÁN KÉRDEZZ UTÁNA
ÖK MEGTUDNÁK MONDANI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!