Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan találhatok meg valakit,...

Hogyan találhatok meg valakit, akinek csak az autója rendszámát tudom?

Figyelt kérdés
Meglátni és megszeretni. Mosolyogtunk egymásra, de ő zöld lámpát kapott és elment. Én csak a rendszámát láttam. De nem tudom hogyan tudnám megkeresni. Segítséget kérek. Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
2009. márc. 26. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg van egy rendőrségen dolgozó, közeli (jó) ismerősöd, az utánna tud nézni az adatbázisukban.
2009. márc. 26. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ezt már nem teheti meg ilyen kérésre, csak ha per, nyomozás folyik illető ellen, stb...
2009. márc. 26. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hivatalosan, csak baráti szívesség kérésével.

(ui. én is így néztem utánna hogy az általam vásárolt gépjármű tulajdonosa, ténylegesen az első tulaj volt-e.)

2009. márc. 26. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Fontos lenne, hogy válaszolj, kedves kérdező! : )

Te a lány vagy a fiú vagy? És milyen kocsinak keresed a tulajdonosát? : )

Én is hasonló helyzetben vagyok :D

2009. márc. 26. 22:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Én egy nő lennék és nem tudom hogyan induljak neki, mert nincs ismerősöm a rendőrségnél sajnos. Ma láttuk meg egymást este 8 óra körül egyébként.
2009. márc. 26. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Adj fel hirdetést újságban!
2009. márc. 26. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:
33%

AZ OKMÁNY IRODÁN KÉRDEZZ UTÁNA

ÖK MEGTUDNÁK MONDANI

2009. márc. 27. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!