Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek el pasizni?

Hogyan kezdjek el pasizni?

Figyelt kérdés
15 éves félénk, csendes lány vagyok, nehezen ismerkedek, nem vagyok kezdeményező típus. Sok időt kell eltöltsek valakivel, hogy fel tudjak szabadulni, önmagam tudjak lenni. Ezért nehezen megy a pasizás is. Még soha nem volt barátom, nem csókolóztam. Szeretnék a nyáron bepaszni, de nem tudom hogyan ismerkedjek? Segítsetek légyszi!
2011. jún. 29. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
probálj neten ott mindenki bátrabb.vagy ha Veszprém környéki vagy írj rám xD
2011. jún. 29. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
amugy meg várj csak úgyis oda megy a pasi ha akar tőled valamit.
2011. jún. 29. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
öltözz egy kicsit csinosabban és légy önmagad...aztán várj ugyis jönnek majd ha itt az ideje!De nagyon fontos,hogy ha te kezdeményeznél(amit lehtöségszerint kerülj el)ne alázkodj meg egyetlen fiu elött sem!csaj vagy és kell lennie női büszkeségednek!és soha ne sirj egy után sem mert ugyis jön a következő!ezek az aranyszabályok!ja és inkább te legyél a domináns ne a fiu!
2011. jún. 29. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt gondolom - felnőtt férfi fejjel, - hogy az általad leírtak alapján nem vagy még eléggé érett ahhoz, hogy elkezdj fiúzni.

Ne abból indulj ki, hogy a többiek így, a többiek úgy!...

Nyilván azért nem kívánja a valódi éned ezt az egészet, mert Te is érzed legbelül, hogy igazából nem akarod még ezt.

Lélektani éretlenségről írok Neked, - nem minden az, hogy mindened meg van, ami kell egy nőnek - ahhoz, hogy nő legyen.

A formás cici, popsi, szép arc, haj, önmagában kevés még ahhoz, hogy jól tudd érezni magad egy fiú-lány kapcsolatban.

Ha megfogadod a tanácsomat, akkor nem erőlteted túl a dolgot, - ettől még lehetsz ápolt, igényes, aranyos, nyitott a világra.

Szerintem adj még Magadnak időt!

- Ez csak javaslat, - nem akarom Rád erőltetni azt, amit gondolok.

Bízom abban, hogy - legalább - elgondolkodsz azon, amiket leírtam, - és a számodra HOSSZÚTÁVON legkedvezőbb döntést sikerül meghoznod.

Jó egészséget, sikereket kívánok az életben!

2011. jún. 29. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat :), de még írhatna valaki konkrét tippeket is! :D
2011. jún. 30. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!