Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lesz a Vampire Knight animének...

Lesz a Vampire Knight animének 3. évada? Szerintetek mit hallotatok pls?

Figyelt kérdés
Szerintem igy nem érhet véget....rem lesz 3. évad...:D?!
2011. jún. 29. 13:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,hát nagyon remélem hogy folytatodik:)Kanamét én kinem állhatom a hangja is szörnyűXDa többi az jó:DD
2011. jún. 30. 23:59
 12/19 anonim válasza:
Talán lesz miután befejeződött a manga, de ebben nem vagyok biztos. Kanamét én is utálom de a többi karaktert szeretem.
2011. nov. 2. 11:59
 13/19 anonim ***** válasza:
q.q Én nem tudom, hogy lesz, de ha lesz is az OVA, vagy Movie lesz. Az is elképzelhető, hogyha vége a mangának elkezdik az animét. ( úgy, mint a Nanánál, vagy az Inuyashánál ) Én igazából Kanamét szeretem jobban és Zerot ki nem állhatom. Nem tudom miért. Rajta szerintem jobban látható a szeretet, az, hogy fontos neki Yuuki. De, mondjuk nekem mindég az ilyen csöndes fajták jönnek be. ( pl.: Sesshoumaru ) ^^
2012. jan. 17. 19:03
 14/19 anonim ***** válasza:
HÉÉÉ Zero az enyééém amúgy igen lehet csak csalódást okoz... lesz csak megvárják hogy a mangának vége legyen -.- hülyék már majdnem egy éve várunk rá mi drága fanok és mégis ezt teszik velünk! FELHÁBORÍTÓ!!!
2012. febr. 9. 21:13
 15/19 moon95 válasza:

sziasztok!

én remélem h lesz 3.évad már nagyon várom...:D

am vki nemtudna nekem olyan oldalt ahol mangában elolvashatnám??(akár angolul is)

előre is köszi:)

2012. febr. 29. 16:22
 16/19 anonim válasza:
igen, lesz 3dik évad. unokatesóm tud japánul és ő már látta most utazott el. természetesen még nincs fenn a 3.dik évad de szentem már csak idő kérdése.am yuki meg kaname összeházasodnak amin kiakadtam... na mindegy a lényeg hogy lessz harmadik évad.
2012. máj. 8. 16:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Még szép, h összeházasodnak. >< Elvégre, benne is volt mint az animében, mint a mangában: Kaname:" Yuuki, a jegyesem lesz, ha ő is akarja. " Ebből lehet következtetni.

SPOILER

Aztán, asszem a Kuran birtokra utaznak, ahol Yuuki elmondja Kanamének, hogy Zerot is szereti, de vele akar maradni. Nyilván, Kaname ettől valamelyest, hogy mondjam..., rosszul fogja érezni magát?

Majd, elméletileg valami végső búcsúra elkíséri a lányt, ahol Zero megpróbálja megölni őket.., de ez a manga részlet az anime addictson is fenn van. ^^

2012. máj. 8. 18:15
 18/19 Kira13* válasza:

Megnyuktatlak LESZ 3.évad!!!!!!

Én a német barátnőmtől úgy halottam náluk jövő nyáron jelenik meg a 3.évad animében! Gondolom nálunk is akörül majd!

2012. okt. 20. 22:11
 19/19 Nevem Panni válasza:
Én is úgy sajnálom h nem lesz folytatás... 😢 én bőgtem és még mindig bőgők és nem tudom abbahagyni hiszen így nem érhet véget!!... Annyira szomorú.... 😭 csak erre tudok gondolni... Hogy vége van... Sajnos kezdem azt hinni h nem lesz folytatás. 😢 és azt hiszem szerelmes lettem Zeroba... Annyira aranyos a kinézete is és ahogy védi Yukit és félti.. Szeretem az egész karaktert. És még mindig sírok. Ti is sírtatok? Kár h ilyen a vége. Yukinak és Zeronak együtt kéne lennie. 😭 várom válaszaitokat!
2015. aug. 5. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!