Miért mondta ezt? (kérésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)
Figyelt kérdés
Ma meg volt beszélve barátnőmmel, hogy találkozunk. De nem lett belőle semmi. Felhívtam megkérdeztem, hogy hol van erre ne kérjem számon,hogy hol van és mit csinál. Pedig nem is úgy kérdeztem meg. Mire mondja? Meg, hogy nem vagyok neki senkije, hogy számon kérjem. Eléggé rosszulesett, hogy ezt mondta.2011. jún. 29. 10:57
1/1 anonim válasza:
Az is lehet, hogy valami történt vele, és nem akarja elmondani, ezért inkáb elküld.. vagy az is lehet (ne vedd sértésnek), hogy elege van belőled.. én ezt nem tudhatom, mert ne ismerem a barátnődet.. gondolkozz, hogy mostanában milyen volt, lehet-e hogy már nem kedveli a társaságod.. vagy valami tényleg történt vele, és azért durva veled mert már valaki "elvette a türelmét"... de lehet az a legjobb ha személyesen eléállsz és megkérdezed, ha egyértelmű, hogy már nem keresi a társaságod, akkor sajnos ennyi.. ha valami baja van, akor kérdezd meg természetesen.. ha nagyon nem akarja elmondani, akor ne eőltesd, hanem férkőz a bizalmába.. segíts neki, vigyél neki sütit, stb..
remélem segítettem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!