Csak sztem gáz a tükörben fényképezkedés? (amikor látszik a fényképező eszköz is)
Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon rengeteg ilyen stílusú képet látok, és eléggé meg vagyok hőkönyödve, hogy hogy nem érzik egyesek, mennyire szarul mutatnak ezek a képek. Csak én vagyok így, vagy más szerint is undorítóak ezek?2011. jún. 29. 08:42
2/11 anonim válasza:
Nem undorító, csak túl nagy önbizalomra vall. :D
3/11 anonim válasza:
Szerintem is undorító. főleg a közönséges pózok meg az ön fotózás. csücsörítés stb. ezt olyan kis csajocskák csinálják, akikről amúgy nem készül kép. Hát én soha nem fényképezném magam, tükörben meg pláne.
4/11 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, hogy általában a tükör tiszta kosz, és a háttér is. Plusz ma már minden fényképezőn van időzítő, telefon meg jó homályos képeket csinál.
5/11 anonim válasza:
Szerintem is gáz! Ki az akinek nincs magáról legalább 1 kép a gépén? Miért nem lehet normális képet felrakni magukról?
6/11 anonim válasza:
Maga a tükör és ez a póz is gáz. De az is eszembe jutott már, hogy ezeknek nincs egy barátjuk/ismerősük/stb. akit megkérhetnének, hogy fotózza le őket tisztességesen?
7/11 Antóniaa válasza:
Tizenéveseknél annyira nem... De mikor megláttam a 30 éves barátnőmnél az iwiw-en... na az gáz... hihihi
8/11 A kérdező kommentje:
Na, akkor mégsem én vagyok az ízlésficamos, örülök, hogy sokan egyetértenek. Bár a lepontozások alapján úgy látom, van itt pár tükörpózer is. :(
2011. jún. 29. 10:00
9/11 anonim válasza:
Szerintem az önfotózás egyáltalán nem gáz, és nincs benne semmi rossz!
A tükör... attól függ.
A csücsörítés meg az egyéb pózok nagyon gázak.
A leggázabbak az agyonszerkesztett képek, amiken semmi se kivehető. xD
10/11 anonim válasza:
ha valaki jól néz ki akkor tök mind1 hogy ki fényképezi és milyen pózban:)
Ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!