Ki szeretnék szökni az alakon bulizni, tippek, tapasztalatok (tovább lent)?
Figyelt kérdés
Családi házban lakunk úgyhogy nem kapnék lábtörést,akkor mennék ki amikor már anyámék az ágyukban tévéznek...kb. 22:30 ...ha esetleg még is benéznének kitömöm a takar alatt párnákkal vagy valamivel..mintha ott lennék..esetleg valami tanács még ?vagy történeteket is írhattok,kíváncsi vagyok xD2011. jún. 28. 09:51
1/5 anonim válasza:
Az ilyenekből szoktak lenni a legnagyobb szívások... én nem tenném, a szüleid okkal nem engednek ki.
2/5 anonim válasza:
Kisfiam, legközelebb ne adj meg olyan információkat, amelyek alapján leszükithetem a gyanusítottak listáját rád és néhány más balekra! És a buliba valóban okkal nem engedtelek el! Számíthatsz a szobafogságra!
3/5 anonim válasza:
Remélem még az első bokorban megerőszakolnak odafelé úton :) Csak gratulálni tudok, a szüleid büszkék lehetnek rád. Biztos jó, bizalmas kapcsolatod van velük. Én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor látod a TVben, hogy ilyen meg olyan tragédia történt és a szülők sírnak, akkor olyankor mi jár a fejedben. Mert felelősség az biztos nem. De ha így szeretnél híres lenni, tessék. Amúgy meg, ha nem hallgatsz a jó szóra, legalább valami nagytestvérnek (báty, nővér) szólj ha van, hogy hová mész. Nagy mókamester lehetsz, ha poénosnak találod.:D Olyan 14nek néznélek színvonal alapján. Grat. Remélem a te gyerekeid is ilyenek lesznek ;)
4/5 A kérdező kommentje:
Pontosan 14 vagyok és fiú..szval ha megerőszakolnak max hátulról de az nem olyan gyakori...és szarok a sok begyepesedett baromra,taxival mennék taxival jönnék..tettek már fel hasonló kérdést de ennyire idióta hülyeségeket sehova sem írta válasznak...nem azt kérdem hogy nagymamik nagypapik írjanak hanem korombeliek
2011. jún. 29. 19:04
5/5 anonim válasza:
Kemény 2 évvel vagyok idősebb nálad, amint látszik kettőnk közül nekem nőtt már be a fejem lágya. De majd rá jössz, hogy 14 évesen mennyire gyerek vagy még, ha felnősz. 16 vagyok, talán egy árnyalattal öregebb mint te. Leégne a pofámról a bőr, ha el kéne szökdösnöm otthonról. Fiúként veled már semmi baj nem történhet? Megverni se tudnak alaposan remélem :) Adja neked az ég, hogy egyszer megjöjjön az eszed. Addig is sok sikert a szülőkkel, további sok tiszteletet, és őszinteséged :D Utolsó voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!