Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki szeretnék szökni az alakon...

Ki szeretnék szökni az alakon bulizni, tippek, tapasztalatok (tovább lent)?

Figyelt kérdés
Családi házban lakunk úgyhogy nem kapnék lábtörést,akkor mennék ki amikor már anyámék az ágyukban tévéznek...kb. 22:30 ...ha esetleg még is benéznének kitömöm a takar alatt párnákkal vagy valamivel..mintha ott lennék..esetleg valami tanács még ?vagy történeteket is írhattok,kíváncsi vagyok xD
2011. jún. 28. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ilyenekből szoktak lenni a legnagyobb szívások... én nem tenném, a szüleid okkal nem engednek ki.
2011. jún. 28. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Kisfiam, legközelebb ne adj meg olyan információkat, amelyek alapján leszükithetem a gyanusítottak listáját rád és néhány más balekra! És a buliba valóban okkal nem engedtelek el! Számíthatsz a szobafogságra!
2011. jún. 28. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem még az első bokorban megerőszakolnak odafelé úton :) Csak gratulálni tudok, a szüleid büszkék lehetnek rád. Biztos jó, bizalmas kapcsolatod van velük. Én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor látod a TVben, hogy ilyen meg olyan tragédia történt és a szülők sírnak, akkor olyankor mi jár a fejedben. Mert felelősség az biztos nem. De ha így szeretnél híres lenni, tessék. Amúgy meg, ha nem hallgatsz a jó szóra, legalább valami nagytestvérnek (báty, nővér) szólj ha van, hogy hová mész. Nagy mókamester lehetsz, ha poénosnak találod.:D Olyan 14nek néznélek színvonal alapján. Grat. Remélem a te gyerekeid is ilyenek lesznek ;)
2011. jún. 28. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Pontosan 14 vagyok és fiú..szval ha megerőszakolnak max hátulról de az nem olyan gyakori...és szarok a sok begyepesedett baromra,taxival mennék taxival jönnék..tettek már fel hasonló kérdést de ennyire idióta hülyeségeket sehova sem írta válasznak...nem azt kérdem hogy nagymamik nagypapik írjanak hanem korombeliek
2011. jún. 29. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Kemény 2 évvel vagyok idősebb nálad, amint látszik kettőnk közül nekem nőtt már be a fejem lágya. De majd rá jössz, hogy 14 évesen mennyire gyerek vagy még, ha felnősz. 16 vagyok, talán egy árnyalattal öregebb mint te. Leégne a pofámról a bőr, ha el kéne szökdösnöm otthonról. Fiúként veled már semmi baj nem történhet? Megverni se tudnak alaposan remélem :) Adja neked az ég, hogy egyszer megjöjjön az eszed. Addig is sok sikert a szülőkkel, további sok tiszteletet, és őszinteséged :D Utolsó voltam ;)
2011. jún. 29. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!