Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek? Szerintetek is...

Mit tennétek? Szerintetek is az volt? Esküszöm nem kamukérdés!

Figyelt kérdés
Az előbb egy elhagyott kisutcában a város szélén láttunk 2 fickót, amint egy nagyon nehéz zsákot cipeltek( alig bírták ketten) A kutyánk nagyon megugatta őket, ekkor ők elindultak a másik irányba a kocsik mügött, nem láttuk már őket. Ahogy odavilágított a kocsi lámpája meg mernék esküdni, hogy vér szivárgott át a zsákon, vörös foltok voltak rajta és teljesen úgy dudorodott ki, mintha egy könyök lenne. Meg vagyunk győződve, hogy egy hulla volt a zsákban felvágva. Ti tennétek valamit? Nem szivesen keveredek bele, de olyan fura érzésem van. Mi más lehetett? Csak nem cipelnek 60 kiló krumplit az éjjel közepén olyan eldugott helyen...
2011. jún. 27. 22:57
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
77%

ez nem trollkodás volt egyszer tényleg ezt mondtam az egyik haveromnak poénból.

a másik meg. gondold már végig ,de komolyan. ha hullát vinnél az utcán amiből dől a vér akk te vászonszatyrot használnál?

a kérdező megnyugtatására meg csak annyit mondok h menjen vissza és nézze meg h mi volt az ami csöpögött. nézze meg h vér színű-e vagy vmi más.

2011. jún. 27. 23:36
 32/38 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező, nem tudom miért akadsz ki, hogy "városban, tömbház...", kérdésedben ezt írtad: "elhagyott kisutcában a város szélén"

Most akkor hol? Vagy mi van? Ez már fárasztó...

2011. jún. 27. 23:49
 33/38 anonim ***** válasza:

"ha hullát vinnél az utcán amiből dől a vér akk te vászonszatyrot használnál? "

Nem, én csomagtartót, de ez Abszurdisztán, itt minden megtörténhet .D

2011. jún. 27. 23:50
 34/38 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes...
2011. jún. 27. 23:56
 35/38 anonim ***** válasza:
66%
23:49nél a pont..:D
2011. jún. 27. 23:56
 36/38 anonim ***** válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy hullát nem cipelnék gyalog. Ha meg már embert öltem, kocsit lopni semmiség.
2011. jún. 28. 01:00
 37/38 anonim ***** válasza:
az első voltam aki azt írta h ez kamukérdés erre engem pontoztatok le és canabis veritastól még azt is megkaptam h troll vagyok. hát szép mondhatom.
2011. jún. 28. 02:24
 38/38 A kérdező kommentje:
Miért a város széle az már nem város? Akkor mi, falu? Ez a város szélén van, az utolsó tömbházak, autóval még 2 perc és kint vagyok a városból és már csak gyárak meg ilyesmik vannak. Csak azért írtam így, hogy nyilvánvaló legyen, hogy nem a város központjában történt, ahol éjjel is járkálnak sokan.
2011. jún. 28. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!