Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják az emokat?

Pánczél kérdése:

Miért utálják az emokat?

Figyelt kérdés
ha lehet a bu.zikat feleljcsétek el.
2011. jún. 27. 09:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
feltételezem te egy emo vagy. nekem semmi bajom velük, van 2 emo nagyon közeli barátom. bennük nem azt látom, hogy emo, hanem barát, és ennyi. viszont te írás alapján nem vagy szimpatikus. és nem azért, mert emo vagy, hanem mert pocsék a helyesírásod.
2011. jún. 27. 13:52
 12/19 A kérdező kommentje:

vaki de válogatos

és igen jól feltételezed h emo vagyok

2011. jún. 27. 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
és csaj?
2011. jún. 27. 15:42
 14/19 anonim ***** válasza:
valaki nem válogatós, hanem igényes. nagy különbség.
2011. jún. 27. 17:12
 15/19 A kérdező kommentje:
nekem 8 nem akarok veszekedni
2011. jún. 27. 17:47
 16/19 anonim válasza:

azért útálják az emosokat mert van amelyik meleg (és valjuk be,senki nem szereti a melegeket) és ezekről veszik alapul hogy az egyik ilyen akkor a másik is olyan.pedig nem minden emos meleg,van amelyik emosnak több barátnője van mint egy nem emosoknak.

am én is utálom az ojan emosokat akik vagdossák magukat meg utálnak mindent és mindenkit meg lehangolóak.

2011. aug. 17. 23:19
 17/19 Junkies válasza:
Jókérdés én is emo vagyok amúgy szerintem a pózerek miatt mert meg hogy mi mások vagyunk és vagdossuk az ereink de az nem esik le h több fajta emo van és nem mindeggyik vágja az erét eleinte én sem vágtam csak az után hogy piszkáltak vele meg a családom és minden összejött :$
2012. okt. 23. 16:16
 18/19 anonim válasza:
néhány embernek szeretnék felvilágosítást adni.nem minden emo vágja magát.csak a hard emo. de szerintem ezért nem kéne elítélni egy embert mert máshogy néz ki.. hány olyan ember lesz öngyilkos aki nem emo? és hány ember vagdossa magát, aki nem emo? nézettek már utána. régebben én is vágtam magam. és mégse vagyok emo.. szerintem ők csak annyiban különböznek a többi embertől, hogy máshogy néznek ki és máshogy látják a világot. akinek meg ez nem tetszik, nem kell leszólni őket. :) tartsátok meg magatoknak a véleményeteket.
2013. máj. 9. 18:58
 19/19 petc válasza:

Fogalmam sincs miert utaljak!:P

Lehet mivel masok es ugye az emberek nem fogadjak be a masokat.. En peldaul az emosoknak a stilusa jon be

2015. júl. 29. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!