Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elmondjam mit gondolok rólad?...

Elmondjam mit gondolok rólad? (Lent)

Figyelt kérdés

ne kérdezzétek miért. eszembe jutott, nekem érdekes.. :)

Szóval, aki kíváncsi, linkeljen nekem pár képet, kedvenc idézetet, zenét, oldalt amit szerettek/érdekel/utáltok(de ha nem szeretitek, írjátok oda),vagy épp pár szót, ami titeket jellemez, én meg megírom hogy mit gondolok rólad, milyen lehetsz! :)

szerintem mindenki kíváncsi rá hogy vajon mit gondol róla egy ismeretlen, 1-2 benyomás után!

meg hát mutogathatjátok a kedvenc dolgaitokat..

a jó ízlés határain belül-re gondolok, beszólogatásra nem vagyok kíváncsi.

pl:

"nagyon megfogott ez a szám, de amúgy nem szeretem az ilyen zenét: http://www.youtube.com/watch?v=rywUS-ohqeE

[link]

,,Az időnek egyetlen oka van: minden nem történhet egyszerre.

Albert Einstein"

kolibri, Oroszország, száguldás"

2011. jún. 27. 00:13
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim válasza:

Ez tök jó...mármint végre ez egy érdekes és klassz dolog itt. Na de akkor én se maradjak ki belőle. :) 3 kedvenc számom: http://www.youtube.com/watch?v=EIVgSuuUTwQ

http://www.youtube.com/watch?v=6dW6aNAZGTM

és.... http://www.youtube.com/watch?v=cJiBtaGM9gM

Imádom Spongya Bobot és Nanát. A cipőmbe felemás fűző van: az egyik neon zöld a másik rikító narancssárga...:) Na igen kíváncsi vagyok rá mit hozol ki ebből...:D

2011. jún. 29. 10:04
 52/70 A kérdező kommentje:

tegnap 11:09

Lány, útkereső. kifordítva beletekint a világba, részekre analizálja, de a végén csak annyi marad hogy a legjobb az egészben az egyszerűség és harmónia. mindent amit látsz tárd elő mint művészet, legyen zavaros, ezáltal lesz kifejező, vagy csak üsse meg a lelked - gondolhatnád. Futsz a mezőn, lágyság csíkját húzva magad után, de a lábát acélbetétes bakancs borítja. - átvitt értelem

2011. jún. 29. 10:33
 53/70 A kérdező kommentje:

11.35

Nem vagy felnőtt, nem is érzed annak magad. háát nem is tudom. Azt gondolom sok energia, remény, derűlátás és jószándék szorult beléd. Komoly eszmecserében és könnyed bulizgatásban is benne lennél. Szerintem olyan ember vagy aki mindig elfoglalja magát, rengeteg tevékenységet talált magának amit szeret. Érdeklődése tág. nem szeret tétlenül üldögélni, maximum egy kis merengés néha a dolgokon, az belefér. :)

2011. jún. 29. 10:59
 54/70 A kérdező kommentje:

hupsz és az idézeteket én is csak utólag látom. na így nem mondtam valami nagyot az első mondattal. amúgy egy napsugárszerőség lehetsz.

na befejeztem :)

2011. jún. 29. 11:05
 55/70 A kérdező kommentje:
00.22 köszönöm a választ! nem, én az ízlésed igényességére gondoltam. bár ez elég relatív. de mind egy is, ez most az én felségterületem :D
2011. jún. 29. 11:12
 56/70 A kérdező kommentje:

10.04

Azt, hogy feltűnőségi viszketegséged van. Nem baj, mindenkinek az van, csak egyesek visszafogott módon csinálják :) Sacperkábé 15 éves. egy szubkultúrához akarsz tartozni, vagy tartozol. Értékeled a kirívó különlegességet, és azt, ha valaki stabilan kiáll a véleménye mellett. Az életet egy (torzított) mesekönyvből olvasod. Felnagyítod az apró problémákat és hátat fordítasz az igazi gondoknak a világban.

2011. jún. 29. 11:56
 57/70 anonim válasza:
Hááát....elég durva vagy...:) Egyébként 17 éves vagyok...közel. :D Am a 10:04-es voltam....és köszi :)
2011. jún. 29. 16:32
 58/70 anonim ***** válasza:
11:09-es vagyok. Hát köszi a jellemzést, nagyon talált. Tényleg útkereső vagyok, nem tudom, mit akarok az élettől, de ez -azt hiszem- 15 évesen nem akkora baj. A saját művészvilágomban élek, próbálom megértetni magam az emberekkel, a világgal, rámszakadt a pubertás :) Nagyon ügyesen csinálod, csak így tovább! :)
2011. jún. 29. 17:05
 59/70 anonim válasza:

11:35-ös vagyok

szerintem megtaláltad a hivatásod, kedves kérdező :D nagyon-nagyon jókat írtál, és örülök, h "megismertelek". köszönöm

2011. jún. 30. 10:21
 60/70 A kérdező kommentje:

jah, ez lesz a foglalkozásom hogy ismeretlenek írogatnak a neten én meg leírom azt, ami amúgy is benne van a szövegben.. :D szóval na, csak azt akarom mondani hogy tudom hogy ez nem nagy cucc, ha megnézitek teljesen általános dolgok, akár minden emberre is igazak lehetnek ha úgy áll hozzájuk. Kb olyan ez mint a horoszkóp.. (azért nem hiszek abban sem :) )

nem ilyesmi lesz a foglalkozásom de köszi :) csöppnyi köze van hozzá max :D amúgy én örülök h ennyi embert "megismerhettem"! köszi :)

aki még nem mondta meg, ha idetévedtek még, légyszi nem írjátok meg a korotokat? kiváncsi vagyok

2011. jún. 30. 11:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!