Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Két becenevem van, most hogy...

Két becenevem van, most hogy mutatkozzak be? (bőv. Lent) 17/L

Figyelt kérdés

Valamennyire hasonlítanak, de nekem valahogy teljesen másnak tűnik a kettő. Az egyik ahogy kiskorom óta szólítanak, a másikat pedig középsuli elején "kaptam" az osztálytársaimtól.

Ha új emberekkel találkozok, mikor régi ismerőseim meg az osztálytársaim is ott vannak, és bemutatkozok, mindig habogok mert nem tudom hogy mit mondjak.

Lehet hogy hülye probléma de engem nagyon zavar, mert az első benyomás tök fontos, és ha összevissza dadogok meg érthetetlenül mondom a nevem az nem meggyőző.

Nincs erre valami megoldás? Vagy valakivel volt már ilyen?

2011. jún. 26. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Esetleg írd le a két változatot és megmondom melyik a jó ;) 17/F
2011. jún. 26. 22:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Dóri és Doti (Dorottyából)

Én mindkettőt szeretem, szóval valami más alapján kéne dönteni..

2011. jún. 26. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem idegeneknek indíts Dórival az konzervatívabb aztán akivel nagyon jól elvagy mondhatod hogy hívjon csak Dotinak. Első voltam.
2011. jún. 26. 23:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszii, ez nem rossz, de nem fognak visszakérdezni hogy miért nem úgy mutatkoztam be? :D
2011. jún. 26. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Neem hiszem, szerintem mindenki érzi hogy a Doti kicsit személyesebb. Szerintem :)
2011. jún. 26. 23:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet, legközelebb kipróbálom így, köszi :)
2011. jún. 26. 23:14
 7/10 Falko válasza:
100%
Következetesen mindig az egyiken mutatkozz be és akkor minden jó lesz.
2011. jún. 26. 23:27
 8/10 anonim ***** válasza:

engem úgy hívnak, hogy Balázs, de a becenevem egyáltalán nem hasonlít rá. pedig mindenki a becenevemen szólít, sokan nem is tudják, hogy mi az igazi nevem, ha bemutatkozok, mégis mindig azt mondom.......

tudod ezt így szokták. tök mindegy, hogy mi a beceneved.

2011. jún. 27. 00:55
 9/10 A kérdező kommentje:
De ha Balázsként mutatkozol be, honnan tudják meg a beceneved?
2011. jún. 27. 01:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Mutatkozz be:

X Dorottya vagyok, és két becenevem van: Dóri és Doti, úgy szólítsatok, ahogy tetszik~

2011. jún. 27. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!