Hogy tudnám megcsinálni?
Figyelt kérdés
Na az van hogy nekem barna a hajam és fogadtam egy fiúval hogy befestem szőkére és nem merem befesteni. tdutok vmi olyan szerkesztő programot amivel ezt meglehet csinálni h ogy szőke legyen a haja?
bocs a helyesírási hibák miatt.
a válaszokat előre is köszi!
2011. jún. 26. 19:24
1/4 anonim válasza:
Elmész fodràszhoz és megcsinàlja neked csak ne, hogy megbànd. tegyél fel inkàbb parókàt.
3/4 anonim válasza:
Tisztességtelen ember nem köt fogadásokat.
Ha a fogadáskor volt Benned annyi, hogy kockáztass, akkor vagy lásd be a partnered előtt - nyíltan, - hogy nyert, (mert képtelen vagy megtenni a hajad átfestetését,) vagy pedig festesd át és viseld a következményeit is, (mind a kritikákat, mind a fogadás megnyeréséért járó valamit)!
Ne játssz tisztességtelenül!
4/4 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek a választ!
és a 3. válaszolónak tudom és megmondom neki hogy nem merem!
2011. jún. 30. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!