Tudnatok ajanlani gey oldalt ahonnan barmilyen zenet tolthetek? Most a Kelly familytol szeretnek minel tobb szamot tolteni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 12:58
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg youtubról konvertálni.Én is onnan szedtem le az összeset ami fent volt. meg ami nem volt,azt megvettem. így már az összes albumjuk meg van.
2/3 anonim válasza:
beemp3.com it csak külföldi van. de elöb halgasd be mer néha kever
3/3 anonim válasza:
Én is nagyon imádom a kelly Familyt! főleg Paddy kelly a kedvencem közülük, nagyon hasonlitok rá a hajam ugyanolyan mint neki volt az arcom is hasonlit, már mások is mondták én is nagy kelly family rajongó vagyok, és tervezek én is egy ilyen zenekart ha nagyobb leszek... Paddy most 34 éves. én 36 zenét tudok tőlük énekelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!