Tetszik nektek a Petra név?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 17:40
11/31 anonim válasza:
a petra tetszik aranyos név nem túl átlagos de hétköznapi
13/31 anonim válasza:
Engem is így hívnak, nekem nagyon is tetszik! :)
15/31 anonim válasza:
én is petra vagyok..hát szerintem olyan elfogadható név, de azért tényleg nem a legszebb:D
16/31 anonim válasza:
Én is petra vok.=D Víí nem a legjobb,de ez van..
petrah2007
17/31 anonim válasza:
Én is Petra vagyok, és nagyon szeretem:)
18/31 anonim válasza:
akkor itt vagyok én is, Petra vagyok:D
én szeretem a nevemet :D
csak az a gáááz, meg nem szeretem része mikor elkezdik becézni...h petrus, petrucikaa...bla blabla...azt anniyra tudom utálni :S
19/31 anonim válasza:
nekem az a nevem! és örülök eki hiszen a Petra ritka név...és legalább különbözünk a többiektől...elnézést mindenkitől de pl utálom az olyan csitris neveket mint pl Jessica...stb meg azokat a neveket se szeretem amik divatnevek lettek és gyakoriak, ja és örülök neki h nm lehet becézni a nevem! :D....mondhat akárki akármit de nekem van 1 csomó Petrás cuccom! és sztem a legszebb név
ui.: nm vok egoista
20/31 anonim válasza:
Igen, tetszik. Én is Petra vagyok. És nagyon szeretem a nevemet. Olyan "komoly hangzású", "szikár" név, de pont ettől imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!