Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne parázzak...

Mit tegyek, hogy ne parázzak be az operátori munkától?

Figyelt kérdés

Ez az első melóm életemben.

kezdő operátor vagyok a Telequestnél, ez annyit takar, hogy egy szoftveren keresztül több száz embert hívok fel, és rájuk sózok valamilyen telefonos kiegészítő díjcsomagot, meg szerződést kötök velük. Ma volt egy utolsó írásbeli vizsgám, ami jól sikerült, de ezt követte egy 1 órás "kezdő" gyakorlati munkaóra, rögtön élesben, és leblokkoltam. Egy füzetbe le kellett írnunk, hogy mit kell pontosan szóról szóra olvasnunk, hogy úgy látsszon, mintha fejből mondanánk, és a szoftverben jelölgetni kellett a lehetőségek közül azt, amit az ügyfél válaszolt. Hibát hibára halmoztam, elfelejtettem hangot rögzíteni, vagy visszahívást kérni, a kérdéseket elmondtam füzetből, de nem követtem a gépen is, szar volt az egész. Főnök azt mondta hogy próbáljam meg hétfőn, mert akkor kezdek. Tartok tőle, hogy katasztrófa lesz az a nap és a hét is. Azt fogom csinálni, hogy kívülről megfogom tanulni a felolvasott szöveget, hogy csak a monitort kelljen néznem. Anyám azt mondta, hogy szimplán nem tudom megosztani a figyelmemet, egy ott dolgozó lány meg azt mondta munka után, hogy ez természetes, mert még nem csináltam ilyet, és hogy ő még otthon sírt is, amikor bénázott. Nagyon észnél kell lenni, hogy mit nyomsz, és melyik választ választod ki, mit kérdezel, és milyen hangnemben. Attól félek hogy nem lesz érzékem az egészhez, és kirúgnak :(

2011. jún. 25. 17:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ma meg rettentően jól teljesítettem: 3 óra alatt 7 eladott csomag. :) Most megint megjött a kedvem csinálni, és már nem parázok a melótól :)))
2011. jún. 29. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!