Miért mondják azt hogy nem edészséges a tanga?
Figyelt kérdés
És ha már megkérdeztem akkor arra is válaszoljatok légyszi hogy ti mit hordotok.
13/L
2011. jún. 25. 16:37
2/5 A kérdező kommentje:
hordtok ** bocsi rosszul irtam ...
2011. jún. 25. 16:40
3/5 anonim válasza:
akkor nem egészséges ha nylonból van,és egy számmal kisebb. mert akkor beizzad,meg nem tud szellőzni.
amúgy pamut/csipke tanga,megfelelő méretben nem gáz.
és olyanokat is hordok
4/5 A kérdező kommentje:
másodiknak köszi a választ
2011. jún. 27. 13:13
5/5 anonim válasza:
Azért mert ha alapból közel van a végbélnyílásod a vaginádhoz akkor simán a bugyi segíthet, hogy a Ecolik/kólibaktérium a puncidba kerüljenek aminek a végeredménye egy folyás, pontos nevén: Húgyúti fertőzés.
Hát csak ezért. Tanga akkor szexi és jó szerintem, ha szex előtt tiszta fenékbe csúsztatod be, vagy ha strandra mész és szingli vagy, tetszeni kívánsz a KanMajmoknak.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!