Segítenél? (Nagyon fontos és sűrgős. )
Figyelt kérdés
Holnap (vasárnap) megyek Olaszországba. Mondanátok nekem olyan élelmiszereket amik nagyon híresek és finomak mert szeretnék haza hozni. :)
Arra már gondoltam hogy hozok tésztát meg az olasz fűszerek nagyon híresek de mit tudtok még ami híres???
Lehetőleg olyat ami nem romlik meg nem foglal túl nagy helyet. A válaszokat eéőre is köszönöm nagyon fontos lenne mert holnap délután indulok. :) 15 L
2011. jún. 25. 11:56
1/7 A kérdező kommentje:
***előre
2011. jún. 25. 11:57
2/7 anonim válasza:
Nos próbálhatsz például mortadellát hozni, ez egy speciálisan olasz háttöö szalámiszerűség. De nem kis darab arra készülj fel.
3/7 szamóca.. válasza:
húsfélét nem engednek át a határon.
egyébként nem tudom, bocsi h belepofáztam, csak nehogy megvedd aztán elszedjék a határon a nagy fél disznó szalámit:)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretem a szalámi féléket meg nem is lenne szerintem biztonságos ilyen melegben. :) De azért köszi.
2011. jún. 25. 13:35
6/7 anonim válasza:
Hát sajtféléket is hozhatnál szerintem. (Bár azt nem tudom, hogy átengedik-e.) :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. júl. 5. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!