Hány éves korodra sikerült egy normális státuszt kialakítanod a Disco előtt?
-Amikor már nem busszal (de nem is egy fospisztollyal), hanem egy normális kocsival érkeztél meg.
-Amikor megvolt egy rendes party ruhatár és a kötelező kiegészítők (komoly óra, fuxok, stb.)
-Amikor már nem a kannást ittad, hanem bent is megengedhettél 1-2 koktélt.
-Amikor nem egy bányarémmel értél le, hanem már fenn tudtál tartani egy felső-középkategóriás csajt is. Amikor nem te nézted ezeket az embereket irigykedve, hanem neked súgtak össze a hátad mögött!
-Mindezt persze saját és nem apuci fizetéséből!
Mikorra érted el ezeket?
ezért van a sok baleset,
hülye diszkósok!!
25 vagyok, de ezek a dolgok kb. 22 éves korom óta megvannak a kérdésre válaszolva.
- dolgozom, tehát saját fizetésből van minden
- egy "fospisztollyal" járok bulizni, mert nekem fontosabb az, hogy házam legyen, mint egy fullos verdám
- ruhatár, ékszerek vannak
- piát buliban is veszek (amit éppen megkívánok)
- bnőm jelenleg nincs (mikor volt akkor olyan volt, akin azért megakadtak a szemek kb. 10/8)
-gyalog járok
-mindig szépen öltözöm fel, ékszereket, órát nem hordok, mert nem szeretem
-sört iszom
-nem a külső a lényeg, hanem az érzelmek
-sohasem kértem tőle pénzt ilyen hülyeségekre
Ezeket el kell érni? A mai fiataloknak az számít elsődleges "életcélnak", hogy disco előtt feltudjanak valamit mutatni??? A kérdés nevetséges... Disco? Ugyan! Ott maximum a kisfiúk villognak ilyesmivel amiket te itt felsoroltál. Egy kevéske ésszel rendelkező férfi nem arra törekszik, hogy a discoban / disco előtt "valamit fel tudjon mutatni". Max kikapcsolódni, szórakozni jár el.
* -Amikor nem egy bányarémmel értél le, hanem már fenn tudtál tartani egy felső-középkategóriás csajt is.
Nálad milyen egy felsőkategóriás csaj? Gondolom van egy kis sütnivalója, nemcsak a külső számít... Szóval el kell, hogy keserítselek, az ilyen lányok nem az ilyen gondolkodású pasikat keresik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!