Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki tud angollról-magyarra...

Valaki tud angollról-magyarra fordítani? Többi lent

Figyelt kérdés

Thanks 4 the compliments...so r u a poet in addition to artist barbara...coz watever u told about art are worth a poem...fantastic lines n i have realized it a lot of times...again fantastic lines barbara....:);)

Hi jo ejszakat...is it right...:)

Fordítsátok a barátnőmnek Pls!

2011. jún. 24. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:
google fordító....
2011. jún. 24. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem, de a net a jó barátod.

webforditas.hu

2011. jún. 24. 08:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Megpróbáltuk, de én így nem látom semmi értelmét mivel a fiú sokat rövidít, és én németet tanulok és ez így egész más. Segítsetek kérlek'
2011. jún. 24. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:

A közoktatás/ tanfolyamok kategóriába kellett volna rakni, de nem baj, segítek. :)

Tehát:

Köszönöm a bókokat... szóval azon kívül, hogy művész vagy Barbara, költő is vagy?... mert akármit is mondtál a művészetről, az megér egy verset... csodálatos sorok, és erre már többször is felfigyeltem... megint fantasztikus sorok Barbara..... :);)

Szia! Jó éjszakát... Jól írtam?...

Nos ennyi lenne. :)

2011. jún. 24. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:

4=for

r=are

U=you

watewer=whatever

n=and

2011. jún. 24. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!