Honnan szerezhetek száraz jeget?
Figyelt kérdés
Sok király dolgot akarok csinálni amihez száraz jég kell, de nem tudom honnan szerezzek.Mijen boltból?Legjobb lennne ha tudnátok debrecen környékén...2011. jún. 24. 01:14
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Benzinkutaknál? Háth köszi! Majd akkor szerzek.
2011. jún. 24. 15:27
3/6 A kérdező kommentje:
De remélem tudod h a száraz jég és a rendes vizes jég nem ugyan az...Mert nekem száraz jég kell.Am én is tudnék csinálni a fagyasztóban.
2011. jún. 24. 15:35
4/6 anonim válasza:
Igen, igen, persze,valószínűleg nem mindegy.
Bár nem gyakran van szükségem szárazjégre, (leginkább nem) de arra határozottan emlékszem, hogy néhány évvel ezelőtt a Shell benzinkúton vásároltunk egy nagy csomag szárazjeget. Arra már nem emlékszem, hogy nekünk egészen pontosan mire kellett, de hogy szárazjég volt, abban biztos vagyok, mert akkor találkoztam először a szárazjég fogalmával :D
Remélem, sikerrel jársz. :)
5/6 anonim válasza:
Bocs, többnyire nem szoktam ilyen láma lenni. Mivel elbizonytalanítottál, utánakérdeztem a dolognak, mert nem akarlak félrevezetni. Szóval az a nagy helyzet, hogy amit mi vettünk a benzinkúton, az nem szárazjég volt!
Storno az előző válaszom, és bocs még egyszer! :(
6/6 A kérdező kommentje:
Háth kössz a segítséget.
2011. jún. 25. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!