Képszerkesztővel, hogyan tudom kivenni a képen a dátumot? (PhotoScap programom van)
Ha nem értesz hozzá akkor sehogy, vagy nagyon nehezen. Ha sak egy képről lenne szó és nem túl privát küldd el privátban nekem, vagy tedd fel netre és adj linet, és leszedem neked a dátumot szépen :)
Ha a kép privát jellegű, vagy nem csak pár van hanem többet is akarsz, akkor először is ajánlom hogy állítsd át a gépet, hogy ne tegye rá a dátumot (beállításoknál). Ajánlom a Photofiltre Studio programot, ezt használom én is, mert okos, de nem olyan bonyolult mint a photoshop. Photoscape pedig nem ilyenekre van, talán meg sem lehet benne csinálni, nem egy komoly szerkesztő, csak egy hobbiprogram azoknak, akik nem akarnak komoly munkálatokat végezni a képeken. Ha a Photofiltre studio mellett döntesz írj és megmondom hogyan kell. (30 napig ingyenes, utána meg keresel serialt aneten, könnyen lehet találni)
Húde hosszú válasz egy ilyen kérdésre xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!