Milyen színű esernyőtök van?
Figyelt kérdés
Már ha van! Köszi :)2009. márc. 24. 14:26
21/36 A kérdező kommentje:
Nekem piros-fehér, amit nem lehet picire összecsukni. Egyébként nekem is tetszik az átlátszó :)
2009. márc. 24. 19:27
23/36 anonim válasza:
Úgy látom,hogy rózsaszín esernyője senkinek nincs...hát nekem olyanom van!De nekem is az átlátszó jön be most nagyon!:D
25/36 anonim válasza:
jelenleg piros esernyőm van ,de volt 2 rózsaszín, 2-3 fekete és egy pár tarka is :D (ezek is "kínai egyszer használatos" ernyők
26/36 anonim válasza:
Nekem bordó és kék (barcelonás)
27/36 anonim válasza:
Nem vagy egyedül :P
Nekem van egy márkás (5 ropiért) nagyon nagyon szép rózsaszín ^^ Olyan babarózsaszín meg pink keveréke :P
29/36 anonim válasza:
van egy piros zott-os és egy narancs oriflame-s és egy bordó kicsire összecsukható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!