Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez a sorozat? Részletek lent.

Mi ez a sorozat? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Szóval abban a sorozatban vagy egy csávó aki ilyen gondolatolvasó. És segít rendőrségi ügyeket megoldani, de ő az egyik haverjával mentősként dolgoznak, és a rendőrségnél van egy nő aki tudja ezt a titkát és hallgat rá az ügyek megoldásában. Ez a sorozat ment az RTLklubon vagy a TV2-n.És ha ez segít, akkor a csávónak gyönyörűszép kék szeme van és barna haja. köszi előre is ha valaki segít.
2011. jún. 20. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a Mentalistára gondolsz, bár abban nem tudom hol van mentős és a haja se barna. De a szeme kék és ha gondolatokat nem is olvas valami hasonlót csinál :D
2011. jún. 20. 22:33
 2/4 A kérdező kommentje:
A mentalistát én is ismerem, de ez nem az. Meg itt mentős a gyerek. :S de azért köszi :S
2011. jún. 20. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
A kiválasztott - az amerikai látnok?
2011. jún. 20. 23:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, ez sem volt az, de megtudtam :) kiderítettem és a Hetedik érzék című sorozat az :) de köszönöm szépen :)
2011. jún. 21. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!