Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a keresztneved, es hogy...

Mi a keresztneved, es hogy szoktak becezni?

Figyelt kérdés
csak kivancsisagbol
2011. jún. 19. 14:26
1 2
 11/16 cserkó válasza:
100%
Adina a keresztnevem és Dina a becézés :D
2011. jún. 19. 18:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyula vagyok, sajnos:DDDD Nagyon utálom!:P

Becenevek:

Gyuszi, Gyusz, Gyuszó, Gyuszkó, pár embernek poénból "Nyuszkó" :D Van, aki Gyuszkát mond, na attól is kettéáll a fülem és gyorsan megkérem, hogy mellőzze, csakúgy, mint a teljes alakját a nevemnek. Kaphattam volna valami normális nevet, de mivel Apu azt szerette volna, ha az Ő nevét kapom, ezért lett ez. Őt viszont szeretem, attól, hogy a nevemet ki nem állhatom!

2011. nov. 23. 21:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Anna becenevem Panki Panka Pinki stb
2016. júl. 20. 15:26
 14/16 anonim válasza:
#1 én is Luca vagyok❤️ amúgy engem anyukám:Lujzinak, apukám:néha Lacinakxd tesóim Lulunak, barátaim Luca vagy Lulu, nagyszüleim:Lucika
2020. máj. 6. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Antónia a becses nevem, családom Antinak szólít (ha nem lennének a családom, már nem élnének), de életem során már voltam Tóni, Toncsi mama, Antó is.

G Y Ű L Ö L Ö M. Teljes szívemből.

17/L

2020. aug. 6. 16:06
 16/16 anonim válasza:

Gombkötő Tea Fehér 😳

És nem a Fehér nem a vezetéknévhez tartozik😂

Álltalában Teát nem becézik egyedül legjobb barátom hívhat Tejának😂 néhol megpróbálkoznak Teácskának szólítani vagy Teucinak de azokat álltalában hamar leoltom.

Fehérnek többen szólítanak amúgy pl szüleim mivel ők első névnek Akarták de olyan lett volna mint ha a vezetéknévhez tartozna. Álltalában nem becézik néha hívnak Fehérkének

2021. aug. 20. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!