Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van kedve valakinek velem...

Bea92 kérdése:

Van kedve valakinek velem beutazni Európát csak úgy?

Figyelt kérdés

19 éves csaj vagyok, szőkésbarna göndör hajú, kék szemű, tele élettel és vidámságokkal :D

ez egy komoly kérdés!!!! várom a jelentkezőket!!!

2011. jún. 19. 01:52
 1/9 anonim ***** válasza:
persze, fizeted?
2011. jún. 19. 02:09
 2/9 anonim ***** válasza:
minden vágyam. még sosem repültem, de szeretnék egyszer. most is tudnák, de nincs kivel. egyedül meg szar lenne:D
2011. jún. 19. 02:12
 3/9 A kérdező kommentje:
miért kell mindig a pénzre gondolni??? elindulunk és kész!! majd lesz valahogy!!!
2011. jún. 19. 02:12
 4/9 A kérdező kommentje:
én mennék bárkivel!!!! csak legyen egy kicsit őrült!!
2011. jún. 19. 02:13
 5/9 anonim ***** válasza:
mikor indulunk? :)
2011. jún. 19. 02:35
 6/9 anonim válasza:
nyáron benne vagyok:D
2011. jún. 19. 02:45
 7/9 anonim ***** válasza:

"... miért kell mindig a pénzre gondolni??? elindulunk és kész!! majd lesz valahogy!!!..."

======== ========== ======== ======== ======

Azért mégis vannak dolgok, amire gondolnod kell :

- miből fizeted a közlekedést?...

- ha stoppolni akartál, azt felejtsd el, mert senki nem vesz fel stoppost, vagy aki mégis, attól jobb félni...

- hol fogsz aludni?!...

- mit fogsz enni és azt miből fogod megvenni?!...

Szóval, bármilyen kellemetlen, muszáj gondolnod a pénzre!

Csak próbáld meg : indulj el itthon belföldön pénz nélkül, kiváncsi vagyok meddig jutsz pénz nélkül!

2011. jún. 19. 03:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nem basztam volna el a vizsgaidőszakomat úgy hogy augusztudban is lesz vizsgám akkor mennék...

Én is utazgatni akartam érettségi után csak nem volt kivel. De am már most úgy vagyok, hogy ha egyedül akkor egyedül couchsurfinggel azt csá, iPhone-on anyum tud a neten rámkeresni hogy hol vagyok szal még ez is meg lenne oldva meg alap hogy becsekkolok itt vagyok meg xyz-nél...

2011. jún. 19. 13:18
 9/9 A kérdező kommentje:
király!!! menjünk mind!!!! :D
2011. jún. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!